Vleesverwerkende industrie

Voedselschandalen lijken tegenwoordig aan de orde van de dag. Er worden bewust of onbewust fouten gemaakt bij de productie en verwerking van onze voedingsmiddelen en de informatievoorziening op de verpakking blijkt vaak niet geheel correct en/of onvolledig te zijn. Natuurlijk rijst daarmee de vraag of deze problematiek altijd al bestond en nu pas door media aandacht en aangescherpte controles aan het licht zijn gekomen, of dat dit een recente ontwikkeling is. Op deze vraag zullen wij waarschijnlijk nooit antwoord krijgen. Belangrijk is dat de voedselproductie hernieuwd in de aandacht staat en via de Overheid en door een strenge jury van kritische consumenten en de media nauwgezet gevolgd wordt.

De doelstelling van BeniLabs Medical Diagnostics is om de medische diagnostiek direct toegankelijk te maken voor iedereen, van bedrijfsleven tot particulier. Wij bieden diverse testen aan welke ondersteuning kunnen verlenen bij het verbeteren van de gezondheid. Maar wij realiseren ons tevens dat ook een goede en bewuste voeding en levensstijl van groot belang zijn bij het behouden van een goede gezondheid.

Doordat wij beschikken over een high-tech DNA laboratorium zijn wij in staat om naast medische diagnostische testen ook andere DNA testen uit te voeren. Het aanbieden van DNA testen op voeding leek ons dan ook een hele logische stap bij de uitbreiding van onze unieke dienstverlening. Wij hebben ons hierbij gespecialiseerd in dierlijke vleesproducten. Met onze speciale CarnoCheck® test kunnen wij met 1 test de aanwezigheid van 8 verschillende diersoorten detecteren in zowel rauw als in geheel of gedeeltelijk voorbereide producten.

Bent u beroepsmatig verantwoordelijk voor de kwaliteit van vleesproducten? Bent u keurmeester, supermarkt houder, verwerker of producent en wilt u graag kwaliteit bieden? Door ons uw producten te laten testen bent u volledig op hoogte en kunt u indien noodzakelijk passende maatregelen treffen. U kunt via onze website heel eenvoudig een Vleestest aanvragen en/of meer informatie over de vleestest raadplegen.