Over Benilabs

BeniLabs Medical Diagnostics is een zelfstandig high-tech DNA laboratorium gevestigd in Beutenaken, een buurtschap van de gemeente Gulpen-Wittem dat in het prachtige Heuvelland van Zuid-Limburg gelegen is.

Het is wellicht moeilijk voor te stellen dat in dit idyllische landschap zo‘n high-tech laboratorium te vinden is. En ook aan de buitenkant van ons pand verraadt niets de aanwezigheid ervan. In de tuin bevindt zich zelfs een mini wijngaard en kijkt men uit over het uitgestrekte landschap van het Heuvelland. Eenmaal binnen wordt u echter verrast door de moderne diagnostische apparatuur waarmee de meest uiteenlopende medische diagnostische testen uitgevoerd kunnen worden.

BeniLabs is opgericht in 2009 vanuit een groeiende behoefte naar een directe toegang tot de medische diagnostiek en richt zich uitsluitend op de DNA diagnostiek. Het DNA dat in nagenoeg elke bacterie, virus of cel van het lichaam aanwezig is, wordt daarbij gebruikt als materiaal voor deze moderne vorm van diagnostiek. Een meer dan 30 jarige ervaring op het gebied van het DNA onderzoek staat daarbij borg voor onze expertise en de kwaliteit van de door ons aangeboden testen.

BeniLabs is nagenoeg het enige laboratorium in Nederland dat alle aangeboden testen ook daadwerkelijk in het eigen laboratorium uitvoert. Voor alle aangeboden testen hebben wij de benodigde apparatuur en expertise in huis. Wij hoeven derhalve geen materiaal aan derden door te sturen. Hierdoor kunnen wij snelle testresultaten tegen uiterst scherpe tarieven garanderen.

Wij werken samen met professionals uit de gezondheidswereld en het bedrijfsleven, maar zijn tevens een betrouwbare partner voor de particulier. Op deze website kunt u alles vinden over de testen welke wij voor u kunnen uitvoeren. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij staan open voor iedere uitdaging op het gebied van de medische diagnostiek.